Foto per:1045#Joan Manuel Ramos Fernandez/Hermes Comunicacions.

Volem resoldre els conflictes d’una manera diferent. Amb aquest objectiu, hem format un equip de col·laboradors especialistes en l’àmbit de la negociació, de la mediació i de la comunicació.

Ens centrem en la resolució de conflictes a través de processos de negociació, mediació i facilitació. Entre particulars, empreses i tercers, com entre treballadors / directius / àrees / departaments de les organitzacions.

El nostre objectiu és donar un gir en positiu al conflicte i aconseguir el millor acord per als nostres clients.


Des de la vessant més innovadora, hem volgut combinar el poder de la comunicació i de la gestió de conflictes amb la tecnologia. Així neix BCN Resol, de la que som dos dels cinc socis cofundadors, i la primera app, B-resol, que ajuda a detectar conflictes dels adolescents.

Reconeguda per Google com app que pot ajudar a canviar el món. Ha estat finalista en el repte de la lluita contra el ciberassetjament del D-lab del MWC (Mobile World Congress) 2018, guanyadora dels Premis Zapping 2018 com a millor iniciativa app / web, Premi d’Impacte Social per TIC Salut i Social 2018 i Premi ADR 2018 (Generalitat de Catalunya).


Natàlia Flores Pujol i Marta Méndez Pichot som les sòcies cofundadores de GIRa. Liderem un equip interdisciplinari de col·laboradors especialitzats en la prevenció, gestió i resolució alternativa de conflictes. Formen part; advocats, mediadors, coachs, economistes i experts en negociació.