GIRa ADR/ junio 18, 2018

II Congrés estatal interprofessional de mediació

II Congrés estatal interprofessional de mediació està adreçat a persones mediadores i també a professionals que sentin curiositat o desconeixement per saber què és la mediació, com es deriva a mediació, com es treballa en mediació i què pot millorar la mediació de la seva activitat professional habitual amb l’objectiu de donar un servei integral al client i resoldre satisfactòriament tots els encàrrecs professionals.

En aquest Congrés es fa un pas més perquè es vol formar professionals (mediadors i no mediadors) per aconseguir especialització, formació integral i integradora i transmetre la necessitat de treballar junts per aconseguir la resolució integral dels conflictes que cada encàrrec professional planteja.

Per GIRa és un plaer participar en el Congrés en el Taller 2: Mediació en línia: Ponents: Sra. Natàlia Flores, advocada i mediadora, especialitzada en serveis ADR o resolució alternativa de conflictes, i vocal de la Comissió de Mediació de l’ICAB; i Sra. Marta Méndez Pichot, advocada i mediadora, especialitzada en serveis ADR o resolució alternativa de conflictes.

 

Llegir més

 

 

Compartir esta entrada