GIRa ADR/ abril 21, 2020

Col.laboració GIRa Adr amb El Periódico i Prensa Ibérica

L’aparició del Covid-19, ha creat la tempesta perfecta perquè proliferin els problemes i conflictes en l’àmbit de l’empresa. Hi ha moltes empreses que han vist afectada la seva activitat habitual, tant autònoms, com petites i grans organitzacions. 

En paral·lel, l’activitat judicial, suspesa durant l’estat d’alarma, va disminuir un 87% la primera setmana del confinament i un 93% la segona, segons dades estadístiques facilitades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Molts litigis iniciats abans de la pandèmia patiran retards i els derivats del confinament, també. Aquesta situació obre, més que mai, la possibilitat d’acudir a vies de gestió de conflictes per evitar els plets i els seus previsibles retards que poden agreujar els problemes de molts petits o grans negocis.   

Més informació de la col.laboració GIRa Adr amb El Periódico i Prensa Ibérica

Prensa Ibérica i GIRa ADR, consultoria especialitzada en mediació, llancen conjuntament un nou servei de consulta gratuïta per ajudar els empresaris i autònoms que vulguin intentar gestionar els seus conflictes a través d’aquests mètodes de resolució alternativa com la mediació, que permet una solució ràpida, econòmica i eficaç. 

Per accedir a aquest servei, cal enviar un mail a mediacion@prensaiberica.es indicant el nom, telèfon, correu electrònic i una breu descripció de la problemàtica sobre la qual es vol consultar. GIRa ADR contactarà amb vostè per donar-li una resposta per correu electrònic o telèfon en un termini màxim de 48 hores. 

Aquest servei estarà disponible de dilluns a divendres, de 9.00 a 19.00 hores.

Més informació

El tancament dels jutjats, una oportunitat per a la mediació

Compartir esta entrada