GIRa ADR/ marzo 23, 2017

logo TaecLes sòcies de GIRa escollides per el TAEC. La Cambra de Govern del Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya (TAEC) es va reunir el passat 10 de març a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya per posar en marxa l’estructura de la institució.

Els membres de la cambra, van tancar els llistats definitius d’àrbitres, mediadors i mediadores del tribunal. S’han escollit a 15 mediadors, entre els quals, han estat esollides Meritxell Bosch Torreblanca, Natàlia Flores Pujol i Marta Méndez Pichot, sòcies de GIRa.

Impulsat pel Consell de l’Advocacia de Catalunya, el Col·legi d’Economistes de Catalunya i la UFEC, el TAEC vol ser una eina jurídica per resoldre conflictes en l’esport català.

En la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), s’han signat els documents fundacionals del Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya (TAEC). El tribunal esportiu, impulsat pel Consell de l’Advocacia de Catalunya, el Col·legi d’Economistes de Catalunya i la mateixa UFEC, neix amb la voluntat d’aquestes institucions de constituir un veritable instrument de resolució de conflictes al servei de l’esport català.

Llegir la notícia del diari ARA

Veure la llista de mediadors del TAEC

Share this Post