GIRa és una consultoria especialitzada en serveis de resolució alternativa de conflictes i comunicació

GIRa, fundada l’any 2011 a Barcelona per Meritxell Bosch Torreblanca, Natàlia Flores Pujol i Marta Méndez Pichot, va néixer amb la vocació de resoldre els conflictes d’una manera diferent. Amb aquest objectiu, hem format un equip de professionals de reconegut prestigi en l’àmbit de la negociació, de la mediació i de la comunicació. Des de l’inici, ens vàrem centrar en la resolució de conflictes a través de processos de negociació, mediació i facilitació, tant entre particulars, entre empreses i tercers, com dins de les organitzacions.

GIRa ADR utilitza aquests processos per a la recerca d’una solució, amb l’objectiu de donar un gir en positiu al conflicte i poder arribar a un acord satisfactori per a totes les parts.

 Per GIR, la base d’una negociació o d’una mediació, és l’adequada comunicació. Per aquest motiu, els serveis de GIRa empresa es centren en la resolució alternativa de conflictes i en la comunicació relacional interna i externa dins de les organitzacions. Cobrint des de les fases preventives fins a les resolutives. Constatem que els professionals, els directius i els treballadors de les empreses no aprofitaven la comunicació, una eina al seu abast, que és fonamental en les relacions laborals.

Això genera problemes que es poden resoldre adquirint coneixements i utilitzant les tècniques adequades. No obstant això, si no es duen a terme aquestes mesures, es poden produir conseqüències negatives en les relacions entre els treballadors, així com, un impacte negatiu en els resultats de les organitzacions.

 Potenciant o adquirint les habilitats, en comunicació i en la gestió de situacions de crisi, s’aconsegueix gestionar millor els equips, motivar els treballadors, millorar el clima laboral, prevenir conflictes i resoldre situacions de crisi.

 

 

 


 

 

 

Fa dos anys, vam fer un pas més enllà. Combinar el poder de la comunicació i de la gestió de conflictes amb la tecnologia. Neix BCN Resol i la primera app B-resol, dirigida als adolescents. Reconeguda per Google com app que pot ajudar a canviar el mon. Ha estat finalista en el repte de la lluita contra el ciberbullyng del D-lab del MWC (Mobile World Congress) 2018, i recentment guanyadora dels Premis Zapping 2018 com a millor iniciativa app / web.

 

 

 


 

 

I Finalment, incorporem dins del producte GIRa empresa: M.T.M. (Management Team Mentoring), un servei de mentoring dirigit a directius, equips directius i professionals per afavorir l’aprenentatge organitzatiu i el desenvolupament del talent, dos dels recursos competitius més importants de qualsevol companyia.

 

 


Contacte:   93 5288985  |  gira@gira-adr.cat

Enviar formulari